BUDITE PREPOZNATILJIVI NA TRŽIŠTU

Izrada modernih i efektnih logotipa, posjetnica, promotivnih materijala i cijelog vizualnog identiteta

Kreativnost

Kreativnost je naša, a uz nas može postati i Vaša najjača snaga.

Branding

Kreiramo brand koji garantira vizualnu prepoznatljivost.

Redizajn

Kompletan redizajn Vaše tvrtke, usluge ili proizvoda.

Grafički dizajn

Sigurno Vam se puno puta dogodilo da Vas odbojan izgled web stranice “otjera” s iste, pa čak da Vas i ambalaža proizvoda u trgovinama potakne da ne kupite neki proizvod, iako je isti možda puno kvalitetniji od proizvoda sa ljepšom ambalažom.

Upravo je zbog tog razloga prvi dojam najbitniji, a mi smo tu za Vas kako bi osigurali da Vaša internetska stranica, logotip ili ambalaža budu zapaženi te da se ističu u masi.

Za Vas radimo i kompletan vizualni identitet tvrtke, uzimajući u obzir sve Vaše želje, kao i vrstu tvrtke, proizvoda ili usluge. 

Kvalitetan vizualni izgled tvrtke je osnova za uspjeh, bez obzira o kakvoj se djelatnosti radi, zbog toga je važno posao brendinga prepustiti profesionalcima, a ne susjedu koji se uči raditi u Photoshopu.

+387 62 143 531

gd

Izrada promotivnih materijala

Osmišljavanje grafičkog dizajna izuzetno je zahtjevan proces koji uključuje razne segmente, pa je tako jako bitno razumjeti želje klijenta, kao i tržište na koje se je potrebno orijentirati.

Web Opcija Vam nudi profesionalan pristup i grafička rješenja prilagođena svim Vašim zahtjevima, kao i potrebama potencijalnih klijenata po izuzetno povoljnim cijenama.

Uz grafički dizajn orijentiran na internetsku promidžbu, bavimo se i izradom promotivnih materijala za tisak, te obavljamo kompletnu grafičku pripremu za tisak posjetnica, plakata, letaka, i još mnogo toga.

GRAFIČKI DIZAJN - ODABRANI RADOVI

DEN Media Vizitke

01.

Denmont logo

02.

AdMonet logo

03.

Nadogradite svoje poslovanje pomoću našeg dizajna

Izrada logotipa, dizajn posjetnica i grafička priprema, izrada grafičke knjige standarda, dizajn letaka, izrada plakata, dizajn ambalaže, kao i izrada promidžbenih spotova samo su neke grafičke usluge koje nudimo, a koje će zasigurno poboljšati Vašu poziciju na tržištu, budući da će na njima raditi vrsni dizajneri s velikim iskustvom u grafičkom dizajnu.

bs_BABosnian