IZRADA ONLINE TRGOVINE

Garantirani rast prodaje izradom kvalitetnog web shopa, neovisno o djelatnosti kojom se bavite

Privlačan izgled

Izrađujemo internetske trgovine koje će svojim izgledom privući apsoluno sve.

Sigurna kupovina

Naše web shopove krasi brza, jednostavna, a u isto vrijeme i potpuno sigurna narudžba.

Jednostavan unos novih proizvoda

Brz i jednostavan unos novih proizvoda putem CMS sistema koji pripremamo posebno za Vas.

Proširite svoje poslovanje

Ukoliko se bavite prodajom proizvoda ili usluga, izrada webshopa svakako je nešto što Vam je neophodno za širenje poslovanja. Kada se gleda omjer uloženog i dobivenog, cijena izrade web trgovine relativno je mala u odnosu na ono što ćete dobiti zauzvrat, kao i u odnosu na prodaju u klasičnoj trgovini gdje su mjesečni troškovi ogromni.

Kod nas nema gotovih predložaka, već svakoj web trgovini pristupamo individualno, te dizajn webshopa radimo prema proizvodima i uslugama koje želite prezentirati, a u konačnici i prodati

+387 62 143 531

Webshop - dizajn i izrada

Osmišljavanje grafičkog dizajna izuzetno je zahtjevan proces koji uključuje razne segmente, pa je tako jako bitno razumjeti želje klijenta, kao i tržište na koje se je potrebno orijentirati.

Web Opcija Vam nudi profesionalan pristup i grafička rješenja prilagođena svim Vašim zahtjevima, kao i potrebama potencijalnih klijenata po izuzetno povoljnim cijenama.

Uz grafički dizajn orijentiran na internetsku promidžbu, bavimo se i izradom promotivnih materijala za tisak, te obavljamo kompletnu grafičku pripremu za tisak posjetnica, plakata, letaka, i još mnogo toga.

Svaki naš webshop krasi jedinstven responzivan dizajn, te su kao takvi prilagođeni kupnji na svim uređajima, bilo da se radi o kupovini preko mobitela, tableta, računala ili smart TV-a.

Sigurnost na prvom mjestu

Web trgovine koje isporučujemo u potpunosti su sigurne, a podržavaju sve poznatije oblike plaćanja, počevši od plaćanja uplatnicom, pouzećem, kreditnom karticom ili Paypalom korištenjem gateway sustava prema vašem izboru..

Shop prilagođen Vašim potrebama

Ako se kod nas odlučite za izradu webshopa, dobiti ćete e-commerce prilagođen svim vašim i potrebama vaših kupaca, po cijeni koja će vam se kroz neko vrijeme činiti izuzetno skromno u odnosu na ono što ćete kvalitetnim webshopom dobiti.

en_USEnglish